top of page
Vrienden van het Velper Bach Ensemble

Vrienden

Vrienden van het Velper Bach Ensemble

Het Velper Bach Ensemble (VBE) geeft tweemaal per jaar een "eigen" concert. Het koor wordt meestal begeleid door solisten (vocaal / instrumentaal) en/of orkest. Het VBE levert zo een belangrijke bijdrage aan het culturele leven in de gemeente Rheden. Muziek uit de barok en in het bijzonder van Johan Sebastian Bach heeft de voorkeur. Om kwalitatief goede muziek te kunnen blijven maken, hebben we uw steun nodig. Daarom vragen wij u vriend te worden van het Velper Bach Ensemble.

 

Vrienden
Wordt u vriend, dan zenden we u tijdig aankondigingen en achtergrond-informatie over de concerten, u krijgt voorrang in de voorverkoop van concertkaarten en u kunt deze tot 48 uur voor het concert annuleren.

  • Andante-vriend
    Vanaf €10,00 per jaar wordt u Andante-vriend.

  • Allegro-vriend
    U krijgt extra voordelen, zoals een gunstige, gereserveerde plaats tijdens de concerten. Vanaf € 25,00 per jaar wordt u Allegro-vriend. We sturen u dan een Allegro-vrienden pas, welke een jaar geldig is.


Aanmelden
U kunt zich aanmelden als vriend via onze penningmeester. Vul dan dit formulier in en stuur het naar penningmeester@velperbach.nl . Ook kunt u ervoor kiezen om ons te steunen met een eenmalige bijdrage. Indien u vragen hebt, kunt u zich richten tot: penningmeester@velperbach.nl.

 

Dank
Met uw bijdrage blijft het VBE gezond en hopen we nog lang mooie concerten te kunnen geven. Wij danken u bij voorbaat voor uw steun.

bottom of page