top of page
Vrienden van het Velper Bach Ensemble

Vrienden

Vrienden van het Velper Bach Ensemble

Het Velper Bach Ensemble (VBE) geeft tweemaal per jaar een "eigen" concert. Het koor wordt meestal begeleid door solisten (vocaal / instrumentaal) en/of orkest. Het VBE levert zo een belangrijke bijdrage aan het culturele leven in de gemeente Rheden. Muziek uit de barok en in het bijzonder van Johan Sebastian Bach heeft de voorkeur. Om kwalitatief goede muziek te kunnen blijven maken, hebben we uw steun nodig. Daarom vragen wij u vriend te worden van het Velper Bach Ensemble.

 

Vrienden
Wordt u vriend, dan zenden we u tijdig aankondigingen en achtergrond-informatie over de concerten, u krijgt voorrang in de voorverkoop van concertkaarten en kunt deze tot 48 uur voor het concert annuleren.

 

  • Andante-vriend
    Vanaf € 10,00 per jaar wordt u Andante-vriend.
     

  • Allegro-vriend
    Ook kunt u zich aanmelden als Allegro-vriend. Dan krijgt u extra voordelen, zoals een gunstige, gereserveerde plaats tijdens de concerten en een gereserveerde parkeerplaats dichtbij de concert locatie (beperkt beschikbaar). Vanaf € 22,50 per jaar wordt u Allegro-vriend.
     

Fiscale voordelen
Met uw vriendenbijdrage geeft u ons belangrijke steun. U kunt de vriendenbijdrage volgens de standaard fiscale regelingen (gedeeltelijk) aftrekken van uw inkomen. U krijgt extra voordelen, als u een 5-jarige overeenkomst ‘periodieke gift VBE’ met ons sluit. In dat geval kunt u de vriendenbijdrage voor 100% aftrekken van het inkomen (voor belasting).

 

De Stichting Velper Bach Ensemble is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Arnhem onder (RSIN) nummer 41049036.


Aanmelden
U kunt zich aanmelden als vriend, door het aanmeldformulier in te vullen. Ook kunt u ervoor kiezen om ons te steunen met een eenmalige bijdrage. Indien u vragen hebt, kunt u zich richten tot: penningmeester@velperbach.nl.

 

Dank
Met uw bijdrage blijft het VBE gezond en hopen we nog lang mooie concerten te kunnen geven. Wij danken u bij voorbaat voor uw steun.


Met vriendelijke groet,
Marga Nieuwenhuis,
Voorzitter

 

Stuur een bericht aan de penningmeester, de heer Jan Henk Harkema:

Hartelijk dank. Wij hebben uw bericht ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk reageren.

bottom of page